Zondag 10 maart start daNicci op de RETAILBEURS (TRADE MART)  in Utrecht, Beatrixgebouw. Dit mag je als ondernemer niet missen. Er is veel geïnvesteerd in het optimaliseren van een bezoek aan de beurs. Alle exposanten heten u van harte welkom en doen hun best om u te verrassen.

.

Op de tweede etage vindt u onze stand aan het trendplein in gang D stand 410.  Dit najaar introduceren wij wederom een aantal unieke en verrassende nieuwe artikelen. De website wordt aangepast en het wordt nog makkelijker om te bestellen via de site.

Thema van de Retailbeurs is: Blending is het nieuwe trending. Dit is op het lijf geschreven van daNicci, waar het mixen van artikelen en kleuren centraal staat. Met daNicci ‘ontwerp’ je elke dag je eigen sieraden afgestemd op ‘de kleur van je dag’. Naast sieraden zijn er ook brilmonturen beschikbaar om je outfit compleet te maken.

Internationaal is daNicci definitief doorgebroken en vanwege bedrijfsgroei zijn wij nu op zoek naar een distribiteur of agent voor Nederland en België ( eventueel vertegenwoordiger icm Eyefunc monturen  in loondienst is bespreekbaar). Ben jij het enthousiaste persoon met verkooptalent? Dan zijn wij op zoek naar jou of jullie. Met een geringe investering kun jij starten met daNicci in Nederland en samen met ons verder groeien.

Je kunt ons bezoeken op de Trade Mart van 10 t/m 12 maart of stuur een mail naar info@danicci.com.

 

Get inspired

Follow us at Facebook and Instagram and we surprise you always with new combinations!